Ruilen of retourneren

Ben je toch niet helemaal tevreden met je aankoop of heb je een verkeerd product besteld? Bij Solar Mobile kun je altijd eenvoudig én kosteloos ruilen of retourneren. Meld je retour aan binnen 14 dagen na aankoop. Vervolgens kun je het aankoopbedrag laten terugstorten of het product ruilen voor een ander product.

  • Altijd binnen 24 uur een reactie op je retouraanvraag
  • Eenvoudig ruilen tegen een ander product
  • Gratis retourneren op locatie mogelijk
  • De consument heeft 14 dagen om de bestelling te annuleren en het retour aan te melden.
  • Daarna 14 dagen om het product terug te sturen.

Na ontvangen van de retour heeft de winkelier 14 dagen om het orderbedrag inclusief initiële verzendkosten terug te storten.

Product retourneren

Om je aankoop aan te melden voor een retour, vragen we je ons te mailen via of het contactformulier op de website in te vullen. Vergeet niet de onderstaande gegevens te vermelden, zodat we je zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn.

  • Het ordernummer
  • Je contactgegevens
  • De datum van je aankoop
  • Het product dat je wilt retourneren
  • De reden van retour

Nadat we je retouraanvraag hebben ontvangen, nemen we binnen 24 uur contact met je op voor de afhandeling van je retour. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag teruggestort op je rekening.

Retourvoorwaarden

Je kunt items alleen retour zenden als ze voorzien zijn van het ordernummer of de factuur. Stuur het product goed beschermd in de originele staat naar ons terug. De verzendkosten van een retourzending zijn voor de koper. Je kunt producten ook bij ons in Lelystad op locatie retourneren. Laat dit even weten in je retouraanvraag, zodat we hiervoor een moment kunnen inplannen.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk –  in de originele staat en verpakking aan Solar Mobile geretourneerd worden.
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Producten ruilen

Als je je gekochte product wilt ruilen voor een andere variant, kan dat eenvoudig door de bovenstaande stappen van een retouraanvraag te volgen. Vervolgens plaats je een nieuwe bestelling met het product van je keuze. Het aankoopbedrag van het geretourneerde product ontvang je binnen 14 dagen terug op je rekening.

Contact opnemen

Heb je nog vragen over retourneren of ruilen of wil je graag advies over de juiste accu voor jouw situatie? Neem gerust contact met ons op via de onderstaande buttons. We helpen je graag!