Meer visplezier met de outdoorbox

Thijs plaatste een bestelling bij Solar Mobile. Hij had behoefte aan betere capaciteit wanneer hij aan het vissen was. Zijn bootje laten draaien, de telefoon opladen, muziek kunnen luisteren. Met zijn oude accu was het simpelweg niet mogelijk. Ook was hij vaak genoodzaakt om zijn trip eerder af te ronden, de batterij was leeg. Een tweede wens die Thijs had was dat de nieuwe voorziening tegen een stootje kon en compact was. Water, modder en ander vuil moest buiten blijven. Door het schokken van de boot was een eerdere accu beschadigd. Al deze wensen zijn meegenomen en zo is de outdoorbox ontstaan.

‘Als fanatiek visser heb ik te maken met water, modder, wisselende temperaturen en anderen extremen van buitenaf. Met de outdoorbox heb extra luxe tijdens mijn trip. Ik kan de hele nacht muziek luisteren, mijn telefoon opladen, lampjes branden en heb meer dan voldoende power om mijn boot te laten draaien. Ik haal meer plezier uit mijn vistripjes met de outdoorbox!’

De mobiele energievoorziening die tegen een stootje kan. Ideaal voor naast de waterkant of als accu voor o.a. een fluisterboot. De outdoorbox kan voor vele doeleindes gebruikt worden. De box is waterdicht en gebouwd om schokken van buitenaf beter te absorberen. Deze outdoorbox heeft een bluetooth functie zodat je op je app kan zien hoeveel capaciteit de accu nog heeft. Deze kleine en compacte box is perfect voor onderweg.