Huishoudaccu camper

Ben je op zoek naar een goede camper accu? Met een huishoudaccu voor je camper kun je huishoudelijke apparaten van stroom voorzien. Solar Mobile maakt mobiele accu’s van de beste kwaliteit met de beste service. Je profiteert altijd van:

 

 • Nederlands product met kwaliteitsgarantie
 • Standaard gratis verzending binnen Nederland
 • Deskundig advies van de expert

Camper accu’s van de beste kwaliteit

Als je graag reizen maakt met je camper, wil je kunnen rekenen op een goede camper accu. Campers maken in de meeste gevallen gebruik van twee accu’s: een startaccu, waarmee je de motor van je recreatievoertuig start, en een huishoudaccu. Op de huishoudaccu van je camper kunnen apparaten zoals je koelkast, koffiezetapparaat en de verlichting aangesloten worden. Met name apparatuur die een verwarmingsfunctie heeft, vraagt veel elektriciteit. Daarom is het essentieel om te kiezen voor een goede accu waar je op kunt vertrouwen. Zo ga je keer op keer met een gerust hart op vakantie.

Solar Mobile huishoudaccu’s voor je camper

Bij Solar Mobile vind je alleen accu’s van de beste kwaliteit voor je camper. We assembleren de accu’s zelf met de grootste zorg in Nederland, zodat we je ervan kunnen verzekeren dat je een goed product aanschaft waar je zo lang mogelijk plezier van hebt. We kiezen ervoor om uitsluitend lithium accu’s voor campers te verkopen, omdat dit simpelweg de beste accu is voor dit doeleinde. Hierover lees je verderop meer.

Huishoudaccu voor je camper kopen

Heb je de beste huishoudaccu voor je camper gevonden? Je bestelt hem heel eenvoudig via onze website aan de hand van de volgende stappen:

 1. Klik op de accu van je keuze en voeg hem toe aan je winkelmand.
 2. Voeg eventueel nog randapparatuur toe om je bestelling compleet te maken.
 3. Controleer je bestelling en vul je gegevens in.
 4. Selecteer de betaalmethode en reken veilig online af.

Zodra je je bestelling hebt afgerond, ontvang je van ons de bevestiging per e-mail. We houden je op de hoogte van de verzending. Je nieuwe huishoudaccu voor je camper komt zo snel mogelijk jouw kant op!

Zelf een camper bouwen? Ga voor een goede huishoudaccu!

Bouw je zelf een camper, dan is het natuurlijk belangrijk dat de elektra goed aangelegd wordt. Deze klus wordt vaak als het lastigste onderdeel gezien bij het bouwen van campers. Het aanleggen zelf kun je natuurlijk ook overlaten aan een elektricien of iemand met meer ervaring. Eén ding is zeker: een goede huishoudaccu is de basis voor een goede camper. Deze accu kun je zien als het kloppende hart van je camper. Je slaat er elektriciteit in op die je vervolgens kunt gebruiken voor al je huishoudelijke apparaten. Als je een huishoudaccu voor je camper gaat aansluiten, doe je er dus verstandig aan om te investeren in een kwaliteitsaccu.

Waarom een lithium accu voor je camper?

Lithium accu’s worden wel gezien als het neusje van de zalm onder de camper accu’s. Een van de grootste voordelen van een lithium accu voor je camper is het lichte gewicht ten opzichte van bijvoorbeeld de ouderwetse loodaccu.

De voordelen van een lithium accu in je camper op een rij:

 • Lange levensduur: tot wel 8000 cycli met 80% capaciteitsbehoud
 • Lichtgewicht: gemiddeld 70% lichter dan andere accu’s
 • Hoge capaciteit: bijna de helft meer dan een loodzuur accu
 • Compact formaat dankzij de hogere energiedichtheid
 • Sneller op- en ontladen (zorg dat je dit veilig doet met de juiste apparatuur)
 • Vrij van lood, zuren en andere giftige stoffen
 • Veiliger dan andere accu’s

Lithium accu met geïntegreerd BMS

Een groot voordeel van de accu’s die we bij Solar Mobile aanbieden, is dat we ze standaard uitrusten met een Batterij Management Systeem (BMS). Dit systeem bewaakt de kwaliteit van de accu en zorgt ervoor dat de accucellen in balans blijven. Als de maximale spanning is bereikt, stopt het BMS het laden. Bij het ontladen houdt het BMS in de gaten of de spanning niet onder het minimum komt. Een BMS zorgt er in het kort voor dat je het maximale uit je huishoudaccu voor je camper kunt halen.

Een LiFePO4 accu is voor campers de beste keus

De LiFePO4 variant die we aanbieden is een lithium accu die bekend staat om zijn chemische stabiliteit en onbrandbaarheid. Deze superieure accu’s gaan veel langer mee dan andere accu’s én zijn bestand tegen hogere temperaturen. Ga je de huishoudaccu in je camper vervangen, dan is een LiFePO4 accu de beste keus.

Voor ieder recreatievoertuig de perfecte accu

De lithium accu’s van Solar Mobile zijn niet alleen perfect voor het gebruik in een camper, maar bijvoorbeeld ook voor caravans en boten. Meer weten over de toepassing van huishoudaccu’s in andere recreatievoertuigen? Lees meer over caravan accu’s en boot accu’s.

Vragen? Stel ze gerust!

Wil je meer weten over de technische aspecten van onze camper accu’s? Bekijk de productpagina’s of check even de veelgestelde vragen. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. We voorzien je graag van passend advies!

Heb je een vraag over je bestelling of wil je meer informatie over onze producten en service? Op de pagina veelgestelde vragen vind je een hoop informatie.

Staat je vraag er niet bij? Neem via het contactformulier contact met ons op. Je krijgt altijd binnen 24 uur een reactie. Telefonisch contact opnemen of via whatsapp kan ook, via 06 38 93 73 40. We helpen je graag verder!

Contactgegevens

Solar Mobile
Boeier 04 44
8242 CL Lelystad

06 38 93 73 40
info@solar-mobile.nl