Boot accu kopen

Met een betrouwbare boot accu aan boord reken je altijd op ononderbroken stroomvoorziening voor je huishoudelijke apparaten. Of je nu de koelkast wilt gebruiken, de verlichting wilt aanhouden of gewoon wilt genieten van je favoriete muziek, een goede accu op je boot zorgt ervoor dat je nooit zonder stroom komt te zitten. De boot accu’s van Solar Mobile worden zorgvuldig geassembleerd in Nederland, zodat je zeker weet dat je van de kwaliteit op aan kunt. Je profiteert altijd van:

 

 • In Nederland geassembleerd product met kwaliteitsgarantie
 • Standaard gratis verzonden naar bestemmingen binnen Nederland
 • De beste service en advies van de expert

Nieuwe accu voor je boot nodig?

Zet koers naar onbegrensde avonturen met de beste boot accu’s van Solar Mobile! Onze krachtige en betrouwbare LiFePO4 accu’s voor je boot zorgen ervoor dat je zorgeloos kunt genieten van je reizen op het water. Met zijn lange levensduur en hoge capaciteit zal deze accu je trouwe metgezel zijn. En dankzij zijn compacte formaat en lichte gewicht is hij gemakkelijk mee te nemen en te installeren op je boot. Als je op zoek bent naar een boot accu waar je lang plezier van hebt, kies dan voor een van de lithium huishoudaccu’s van Solar Mobile.

Zeilboot accu bestellen

Heb je je nieuwe boot accu gevonden en ben je klaar om hem te bestellen? Volg de onderstaande stappen om je bestelling te plaatsen.

 1. Ga naar de pagina van de huishoudaccu en stop hem in je winkelmandje.
 2. Shop eventueel nog verder voor randapparatuur.
 3. Check of alles zo klopt en vul de benodigde gegevens in.
 4. Kies een betaalmethode en verzendwijze en voltooi de betaling van je aankoop.

Nadat je je bestelling afrondt, vind je in je mailbox de bestelbevestiging. De nieuwe accu voor je boot komt zo snel mogelijk jouw kant op! Volg de verzending om in de gaten te houden wanneer je je boot accu kunt verwachten.

De beste boot accu’s vind je bij Solar Mobile

Bij Solar Mobile hebben we jarenlange ervaring met accu’s voor recreatievoertuigen. Dankzij deze ervaring weten we precies wat er belangrijk is bij een goede boot accu. Het is ons doel om de beste accu voor je boot te bieden, zodat je er jarenlang reisplezier op het water van zult hebben. Daarom fabriceren we elke accu met de grootste zorg in Nederland. Alleen zo kunnen we je de kwaliteitsgarantie bieden die wij zelf ook zouden verwachten bij een huishoudaccu.

Je kunt bij Solar Mobile niet alleen terecht voor de beste mobiele stroomvoorziening en toebehoren, we zijn er ook voor je met passend advies en uitmuntende service!

Waarom een lithium accu op je boot?

Lithium accu’s zijn de beste keuze voor het gebruik in een boot. Tussen alle andere soorten accu’s springt de lithium variant er duidelijk uit als het gaat om capaciteit en duurzaamheid. Als de elite van de mobiele stroomvoorziening hangt er natuurlijk wel een iets hoger prijskaartje aan lithium accu’s. Je kunt best kiezen voor een budget accu, maar je weet wat ze zeggen: goedkoop = duurkoop. Op de lange termijn wordt je keuze voor een lithium accu rijkelijk beloond.

De voordelen van lithium accu’s voor boten

Lithium accu’s zijn licht van gewicht, zodat je je boot niet hoeft te belasten met extra gewicht. Bovendien hebben ze een hoge energiedichtheid, oftewel een hoge energieopbrengst in verhouding tot hun gewicht en omvang. Hierdoor kun je met een lithium accu langer op het water blijven zonder dat je hoeft op te laden.

Ook op het gebied van veiligheid spant de lithium accu de kroon. Doordat de accu’s vrij zijn van giftige componenten zoals lood en zuren, zijn ze de veiligste accu’s die je voor je boot kunt vinden. Lithium accu’s hebben daarnaast een zeer lange levensduur, dus je hoeft je ook geen zorgen te maken dat je snel weer een nieuwe nodig hebt. Kortom, als je op zoek bent naar een accu die licht, krachtig, veilig én duurzaam is, is een lithium accu voor je boot de beste keuze.

Lithium accu voor je boot, met BMS

Als je wilt dat je boot accu betrouwbaar is en lang meegaat, dan zit je ook goed bij Solar Mobile. Onze lithium accu’s voor je boot hebben standaard een Batterij Management Systeem (BMS). Dit is een ingenieus systeem dat de accukwaliteit bewaakt en de balans van de batterijcellen regelt. Zo houdt het BMS in de gaten of de spanning niet onder het minimum of boven het maximum komt tijdens het op- en ontladen. Kies daarom voor een lithium accu met BMS voor de langst mogelijke levensduur en betrouwbaarheidsgarantie van je boot accu.

LiFePO4 boot accu

Alle accu’s die je in ons assortiment vindt, zijn LiFePO4 accu’s. Dit zijn lithium accu’s die nóg meer voordelen bieden voor recreatievoertuigen zoals boten, namelijk:

 • De langste levensduur van alle accu’s;
 • Bestand tegen hoge temperaturen;
 • De hoogst mogelijke energiedichtheid;
 • Eenvoudig op te laden en te ontladen;
 • Minimale zelfontlading bij non-gebruik.

Een goede acculader voor je boot

Bij een goede boot accu is ook een goede acculader onmisbaar. Met een DC-DC-lader hoef je nooit meer bang te zijn dat je zonder stroom komt te zitten tijdens je trips op het water én bescherm je je accu tegen te hoge stromen. Solar Mobile’s DC-DC-lader betrouwbaar en voorzien van ingebouwde beveiliging tegen kortsluiting, overbelasting en oververhitting. Zo hoef je je geen zorgen te maken over eventuele storingen of schade aan de accu van je boot en vaar je met een gerust hart de horizon tegemoet.

Voor elk recreatievoertuig de beste huishoudaccu

De lithium accu’s die je bij Solar Mobile kunt kopen zijn perfect als boot accu, maar leveren ook de bete prestaties in andere recreatievoertuigen. Lees meer over huishoudaccu’s voor je camper en accu’s voor je caravan.

Vragen of hulp nodig?

Heb je nog een brandende vraag over onze boot accu’s of hulp nodig bij je keuze? Neem een kijkje op de productpagina’s of onze veelgestelde vragen. Kom je er niet helemaal uit, dan zijn we er voor je met passend advies. Neem gerust contact met ons op via de onderstaande buttons.

Heb je een vraag over je bestelling of wil je meer informatie over onze producten en service? Op de pagina veelgestelde vragen vind je een hoop informatie.

Staat je vraag er niet bij? Neem via het contactformulier contact met ons op. Je krijgt altijd binnen 24 uur een reactie. Telefonisch contact opnemen of via whatsapp kan ook, via 06 38 93 73 40. We helpen je graag verder!

Contactgegevens

Solar Mobile
Boeier 04 44
8242 CL Lelystad

06 38 93 73 40
info@solar-mobile.nl