De beste accu voor je caravan of tiny house

Zijn je huishoudelijke apparaten in de caravan klaar om aangesloten te worden op een nieuwe, betrouwbare accu? In het assortiment van Solar Mobile vind je precies de caravan accu die je nodig hebt. Onze accu’s voor caravans zijn van topkwaliteit en worden met de grootste zorg geproduceerd. Zo weet je zeker dat je een product koopt waar je langdurig plezier van zult hebben. Bij Solar Mobile ben je verzekerd van:

 

 • Een Nederlands product met garantie van kwaliteit
 • Altijd gratis verzending binnen Nederland
 • Professioneel advies van de specialist

Een goede caravan accu of tiny house accu is essentieel

Ben je klaar om de wereld te verkennen met je caravan, maar zit je nog met een oude, onbetrouwbare accu? Of heeft je huidige caravan accu zijn laatste adem uitgeblazen? Dan is het tijd om je huishoudelijke apparaten weer van stroom te voorzien met een gloednieuwe accu voor je caravan. Bij Solar Mobile bieden we mobiele accu’s van de beste kwaliteit, zodat je kunt vertrouwen op een product dat je voor een lange tijd zal dienen. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je ineens zonder elektriciteit zit tijdens je volgende vakantie en ga je vol vertrouwen op pad.

Accu voor je caravan  of tiny house kopen

Heb je je keuze kunnen maken en de juiste accu voor je caravan gevonden? Bestel hem dan in onze webshop via de onderstaande stappen.

 1. Ga naar de huishoudaccu en stop hem in je winkelmandje.
 2. Shop eventueel nog verder voor randapparatuur.
 3. Check of alles zo klopt en vul de benodigde gegevens in.
 4. Kies een betaalmethode en verzendwijze en voltooi de betaling van je aankoop.

Wanneer je bestelling succesvol is afgerond, krijg je van ons direct een e-mail met de bestelbevestiging. Je kunt de verzending volgen, zodat je weet wanneer je jouw caravan accu kunt verwachten.

Caravan pimpen? Kies de juiste caravan accu!

Ben je van plan om jouw caravan om te toveren tot het ultieme vakantiehuis op wielen? Of je hem nu oppept met een nieuwe verfbeurt, het interieur een make-over geeft of zonnepanelen installeert, één ding mag je niet vergeten: een goede caravan accu. Want wat is een caravan zonder betrouwbare stroomvoorziening? Een fraaie tent op wielen. Met een goede accu voor je caravan voorzie je alle huishoudelijke apparaten in je caravan van stroom, zodat je van al het comfort van thuis geniet terwijl je op reis bent. Dus voordat je je caravan pimpt: denk aan de essentials en investeer in een accu van topkwaliteit!

Solar Mobile accu’s voor caravans

Bij Solar Mobile zetten we ons in om de beste accu’s voor je caravan te bieden. We zijn trots op onze Nederlandse assemblage en zorgen ervoor dat elke accu met de grootste zorg wordt samengesteld. Zo weet je zeker dat je een topkwaliteit product koopt dat je langdurig reisplezier zal geven met je recreatievoertuig. Bovendien bieden we uitsluitend lithium accu’s aan, omdat dat dit het beste type accu is voor dit doel. We bieden niet alleen hoogwaardige producten, we staan ook altijd voor je klaar met professioneel advies en service.

Waarom kiezen voor een lithium accu in je caravan?

Als je gaat kijken naar de verschillende soorten accu’s die er te koop zijn voor caravans, zie je direct dat de lithium accu’s eruit springen als het gaat om kwaliteit. Ze vallen in het hogere segment als het gaat om huishoudaccu’s, maar hier krijg je enorm veel voor terug. Ze worden niet voor niets gezien als de crème de la crème van mobiele stroomvoorziening.

De voordelen van een lithium accu voor je caravan

Investeren in een goede lithium accu voor je caravan loont. Je profiteert van talloze voordelen, zoals een lichter gewicht en compacter formaat. Het op- en ontladen gaat sneller dan bij andere accu’s. Bovendien geeft een lithium accu meer stroom en heeft hij een langere levensduur, wat betekent dat je langer op pad kunt blijven zonder je zorgen te hoeven maken over een lege accu.

Tot slot zijn lithium accu’s vrij van schadelijke stoffen, zoals lood en zuren. Hierdoor worden ze ook wel gezien als de veiligste accu’s op de markt. Met een lithium accu voor je caravan ben je klaar om op avontuur te gaan!

Onze lithium accu’s zijn standaard uitgerust met een BMS

Een groot voordeel van onze accu’s is dat ze standaard voorzien zijn van een Batterij Management Systeem (BMS). Dit geavanceerde systeem houdt de kwaliteit van je accu in de gaten en let erop dat de balans van de accucellen behouden wordt. Hierdoor haal je het maximale uit de accu voor je caravan. Het BMS stopt het laden zodra de maximale spanning is bereikt en zorgt ervoor dat de spanning niet onder het minimum komt tijdens het ontladen. Met een BMS ben je verzekerd van een zo lang mogelijke levensduur en maximale betrouwbaarheid van je caravan accu.

Een LiFePO4 accu is dé keuze als je een caravan accu zoekt

De LiFePO4 accu’s die we aanbieden voor caravans zijn lithium accu’s die uitblinken vanwege hun onbrandbaarheid en chemische stabiliteit. Maar dat is niet de enige reden waarom ze de beste keuze zijn als je de huishoudaccu in je caravan wilt vervangen. Hier zijn nog meer voordelen:

 • Ze gaan veel langer mee dan andere accu’s;
 • Ze zijn bestand tegen hogere temperaturen;
 • Ze hebben een hogere energiedichtheid, wat betekent dat ze meer stroom kunnen opslaan in een kleinere ruimte;
 • Ze zijn gemakkelijker op te laden en te ontladen, wat betekent dat ze sneller klaar zijn voor gebruik;
 • Ze hebben een lagere zelfontlading, wat betekent dat ze langer opgeladen blijven wanneer je ze niet gebruikt.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare en duurzame accu voor je caravan, is een LiFePO4 accu de beste keuze.

Voor alle recreatievoertuigen een goede accu

De lithium accu’s van Solar Mobile zijn ideaal voor gebruik in caravans, maar we focussen ons ook op andere recreatievoertuigen, zoals campers en boten. Om je huishoudaccu veilig te laden, is een goede DC-DC-lader ook geen overbodige luxe. Wil je meer weten over hoe je huishoudaccu’s kunt gebruiken tijdens je reizen? Lees dan verder over camper accu’s en boot accu’s. Of neem contact met ons op als je passend advies nodig hebt voor jouw situatie.

Heb je nog vragen?

Ben je geïnteresseerd in de technische details van onze accu’s voor je caravan? Bekijk dan de productpagina’s of neem een kijkje tussen de veelgestelde vragen. Als je nog steeds vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor je klaar met professioneel advies op maat!

Heb je een vraag over je bestelling of wil je meer informatie over onze producten en service? Neem via het contactformulier contact met ons op. Je krijgt altijd binnen 24 uur een reactie. Telefonisch contact opnemen kan ook, via 06 38 93 73 40. We helpen je graag verder!

Contactgegevens

Solar Mobile
Boeier 04 44
8242 CL Lelystad

06 38 93 73 40
info@solar-mobile.nl